Skip to main content
CA
Primer Equip

L'Albacete, segon test consecutiu a domicili

Algeciras... i després Albacete. En aquest inici de campionat, l'Andorra posarà a prova el seu poder a domicili i afrontarà el segon desplaçament consecutiu després de puntuar in-extremis en la darrera jornada gràcies a remuntar un 2-0 en el segon temps. A davant, aquest cop, s'hi trobarà un rival de molta entitat, un conjunt amb passat a 1a divisió i que va descendir la temporada passada després de quatre cursos en el futbol professional.

"Venen d'una dura derrota, així que entenc que ens trobarem un equip especialment motivat i haurem de mostrar la nostra millor versió", explicava el tècnic Eder Sarabia en la prèvia, conscient que els manxecs buscaran refer-se de la dura ensopegada al camp de l'Atlètic Balears (4-1). Les sensacions del conjunt de Rubén de la Barrera a casa, això sí, son impolutes, ja que en la primera jornada els manxecs van vèncer 3-1 en la visita d'un altre ex 2a divisió, el Castelló. "Intentaran proposar des de darrere i haurem de pressionar bé i estar pendents quan connectin per dins i vulguin ser verticals; en l'aspecte defensiu encara tenim marge de millora", afegia el preparador biscaí.

Per al partit al Carlos Belmonte, Eder Sarabia seguirà sense poder comptar amb el sancionat Marc Aguado, a qui se li ha unit en la llista de baixes el central Marc Pedraza, que es va lesionar en el partit d'entrenament disputat contra l'Atlètic Escaldes.

#SomTricolors