La victòria a domicili se segueix resistint

L'Andorra segueix sense poder donar el cop definitiu d'aconseguir el primer triomf a domicili i davant el Sevilla Atlético s'ha hagut de conformar amb un empat. El partit, de domini altern i amb opcions per a tots dos equips, s'hauria pogut decantar per a qualsevol de les dues bandes, si bé és cert que els locals han gaudit de les ocasions més clares.

La primera part ha començat amb un ensurt del Sevilla en una falta lateral, però ha trigat poc en colpejar de veritat l'Andorra. En la primera aproximació tricolor a l’àrea local, Carlos ha caçat una pilota morta a la frontal i amb l’esquerra ha engaltat una canonada que ha fregat el cos d’un defensa i s’ha convertit en el 0-1. Efectivitat màxima. Tot i el gol, l’Andorra no s’ha acabat de trobar còmode sobre el terreny de joc i en moments s’ha vist superat pels andalusos, que poc després han gaudit d’una doble ocasió claríssima: la segona, un xut de Nacho Quintana al pal.

Els d’Eder Sarabia seguien sense fer-se amb el control del partit, però el filial del Sevilla cada vegada deixava més espais al darrere i l’Andorra ho ha estat a punt d’aprofitar. De fet, just quan es complia la mitja hora de joc ha tingut lloc la jugada que hauria pogut canviar el partit en una combinació entre Manu Nieto i Carlos Martínez que ha acabat amb el primer caient dins l’àrea quan es disposava a marcar. L’àrbitre, però, ha xiulat una falta en atac molt rigorosa del davanter tricolor al porter local que ha deixat sense un penal que hauria pogut posar el partit molt de cara per als visitants. I del possible 0-2 s’ha passat en cinc minuts a l’1-1, en un penal clar a l’altra àrea, que ha acabat amb el xut des dels onze metres d’Iván al pal però amb Capi aprofitant el rebuig per fer l’empat.

Encara abans del descans, qui ha gaudit de la millor ocasió per trencar la igualada ha estat Carlos Martínez, però Alfonso ha volat per desviar el xut quan ja es cantava el gol. A la represa, en canvi, qui ha tingut les primeres oportunitats han estat els sevillans, sobretot en una jugada excepcional de Juan María que ha topat amb Nico Ratti quan ja celebrava el gol. A partir d'aquí, s’han viscut trams de domini altern amb l'Andorra tenia el partit al contracop, amb un Manu Nieto molt actiu que ha portat de corcoll la defensa andalusa. De fet, el '19' ha protagonitzat l'altra acció polèmica del matx quan es plantava sol davant del porter, però Nacho Quintana ho ha evitat amb una dura falta que només ha estat castigada amb targeta groga.

En el darrer quart d'hora de joc, qualsevol hauria pogut marcar un gol que hagués sigut definitiu, però cap dels dos equips ha tingut l'encert suficient per trencar la igualada. Alti n'ha tingut tres gairebé seguides just després d'entrar al terreny de joc, i en la darrera jugada del matx, Iván Gil ha tingut la victòria en una passada enrere al punt de penal, però ha enganxat malament la pilota i el seu xut ha anat a parar a les cames d'un defensa. El Sevilla Atlético, per la seva banda, ha tingut la seva gran opció al 95' amb un xutàs de Nacho Quintana que ha anat a parar a la creueta.