Skip to main content
CA
Primer Equip

La pretemporada 23/24, definida

Després d'unes merescudes vacances que han servit per desconnectar uns dies i carregar piles, el primer equip del FC Andorra tornarà als entrenaments aquesta setmana. El dijous 6, la plantilla d'Eder Sarabia està convocada per passar revisions mèdiques i serà el divendres quan l'equip realitzarà el primer entrenament conjunt sobre la gespa de l'Estadi Comunal.

Serà el camp d'entrenament tricolor la base de l'equip aquesta pretemporada. I és que l'Andorra no realitzarà cap estada a l'exterior durant aquest mes de juliol més enllà dels desplaçaments que realitzarà l'equip per jugar partits. De moment, ja ha estat anunciat l'amistós amb el qual es donarà el tret de sortida a la pretemporada –a Toulouse, el dimecres 19 de juliol– i que l'equip tancarà la setmana amb un altre duel de preparació contra el Girona –a les Preses, el següent dissabte–.

Els d'Eder Sarabia també es posaran a prova davant el Huesca i el filial del Villarreal, dos rivals que es trobaran els tricolors a la lliga, mentre que hi ha dos amistosos més gairebé tancats que s'anunciaran els propers dies. Per últim, depenent de l'horari exacte de la primera jornada de lliga, l'Andorra encara podria realitzar un test de pretemporada més la setmana prèvia a l'inici del campionat.

 

Amistosos confirmats:
- Toulouse FC-FC Andorra (dimecres 19/7, 19h) - Annexe 1 Stadium de Toulouse, Toulouse
- Girona FC-FC Andorra (dissabte 22/7, 11h) - Royal Verd Training Center, Les Preses
- Villarreal CF B-FC Andorra (divendres 28/7, 19h) - CE José Manuel Llaneza, Vila-real
- Rival per determinar (dissabte 29/7)
- SD Huesca-FC Andorra (divendres 4/8, 19h) - Base aragonesa de fútbol, Osca
- Rival per determinar (dissasbte 5/8)

#SomTricolors