La pilota aturada condemna l'Andorra

Crònica vs Racing

La setmana no ha pogut ser perfecta i l’Andorra no l’ha pogut culminar amb la tercera victòria consecutiva. Els tricolors han sucumbit davant el Racing, en un partit que només ha tingut una direcció. La superioritat dels càntabres en la pilota aturada, però, ha acabat sent decisiva, així com les decisions de l’àrbitre que han anat contra l’Andorra en les dues jugades polèmiques del matx.

Primera part de domini total de l’Andorra, que ha hagut de tenir paciència davant un Racing que s’ha plantat prop de l’àrea esperant tenir la seva opció en alguna acció aïllada. Els tricolors, però, han començat animats i al minut 6, Carlos ha rematat per sobre el travesser després d’una ràpida combinació entre Iván Gil i Hector. Dos minuts després, el Racing ha replicat en un servei de cantonada, la seva única via de perill.

Després d’aquest inici mogut, el duel ha seguit igual, si bé l’Andorra ha hagut de mastegar de valent per tornar a apropar-se a la porteria de Parera. Al 31’, Iván Gil ha estat a prop del gol després d’una bona centrada de Dani Morer i, cinc minuts després, encara hi ha estat més a prop Bundu, però el seu xut ha sortit massa creuat.

A la represa, els d’Eder Sarabia han sortit animats amb una bona arribada de Martí Vilà després d’una passada filtrada d’Almpanis, però els càntabres han replicat uns minuts després amb un xut de Fausto Tienza. Però al 57’, ha arribat la patacada en un nou servei de cantonada que, Pol Moreno, tot sol, ha enviat al fons de la xarxa en el segon intent. El VAR ha estat una bona estona revisant la jugada però ha considerat ves a saber què en unes mans de Fausto Tienza prèvies a la segona rematada.

El gol ha fet mal, però, els tricolors ho han seguit intentant. Al 60’, Iván Gil ha xutat alt i uns minuts després ha arribat la segona jugada polèmica del matx. Si en el 0-1 l’àrbitre no n’havia volgut saber res d’unes mans dins l’àrea, ha aplicat el mateix criteri en unes mans encara més clares de Dani Fernández en una centrada d’Almpanis.

Tot i això, l’Andorra no s’ha rendit i encara ha tingut un parell d’ocasions clares a peus de Germán. Primer, després d’una gran jugada individual de l’extrem que ha acabat amb un xut alt (76’) i, en l’afegit, una canonada que ha marxat fregant el pal.