CA
Primer Equip

La neu li prova a l'Andorra

Victòria aclaparadora de l'Andorra, que ha passat per sobre el Linense en un partit rodó. Sota la nevada que ha caigut al llarg del dia d'avui al Principat, els tricolors han fet un partit brillant i han tingut l'encert a les àrees que en altres jornades els hi havia mancat. Era el dia ideal per donar un cop sobre la taula i els d'Eder Sarabia ho han fet vencent un equip sòlid com els andalusos i assaltant, per primera vegada aquest curs, la zona de promoció d'ascens.

Si algú dubtava si la nevada que ha caigut al llarg de tot el dia sobre la gespa de l'Estadi Nacional podria afectar el joc del conjunt tricolor, els dubtes han quedat ràpidament dissipats perquè l'Andorra ha sortit com una locomotora i ha començat a inquietar la porteria de Kania des de l'inici. Marc Fernández ho ha provat tot just al minut 5, i al 7', ha arribat el primer obra de Carlos Martínez després d'una passada enrere de Rubén Bover. A partir d'aquí, el duel ha fet baixada per al conjunt tricolor, que s'ha fet un fart d'atacar. Héctor ho ha provat amb dues rematades desviades i, al 19', Iván Gil s'ha plantat sol davant el sentinella visitant, però la seva rematada picada ha marxat fregant el pal. Era un vendaval ofensiu, i després d'un altre bon xut de Carlos, replicat per Kania amb una gran ma, ha arribat el segon: combinació entre Héctor, Carlos i Rubén Bover i el 21' que clavava un potent xut directe a l'escaire (28'). El gol, a més, ha arribat amb l'Andorra amb deu jugadors perquè els fisios estaven atenent Diego fora del terreny de joc.

El 2-0 no ha aturat els locals que ho han seguit provant. Marc Fernández, després Carlos i, just abans de descans, gol d'Héctor Hevel. L'atacant holandés ha conduït fins a la frontal i ha etzibat una canonada marca de la casa per tancar el primer temps amb un resultat d'allò més favorable.

A la represa, l'Andorra no ha baixat el ritme i el partit se li ha fet molt llarg al Linense, que ha vist com el seu tímid intent de tornar-se a situar dins del partit l'ha tallat Marc Fernández amb el 4-0. L'extrem català ha aprofitat un contracop conduït per Carlos Martínez per fer el seu gol (54'). Just després d'aquesta diana ha arribat l'únic però al partit de l'Andorra, quan els visitants han aprofitat una pèrdua local en zona compromesa per retallar distàncies per mitjà de Ñito González.

El gol ha estat un miratge perquè els d'Eder Sarabia s'hi han tornat a posar. Tot just quatre minuts després del gol andalús, Carlos Martínez ha aprofitat una excel·lent maniobra d'Hevel per fer la maneta. Però és que l'Andorra no s'ha aturat aquí i, amb un Linense ja totalment rendit, ha acabat de completar la golejada. Dani Morer s'ha estrenat com a golejador amb la samarreta tricolor després d'una gran jugada de Zourdine i, al 85', Iván Gil ha tancat la golejada amb un gran xut.