Skip to main content
CA
Primer Equip

La lliga es tanca a la Línea

Tot i tenir ja el títol i l'ascens a la butxaca i després d'una setmana de festa i celebració, la temporada encara no ha acabat per a l'Andorra, que aquest dissabte tancarà la lliga amb la visita al camp del Linense. I si bé per als tricolors el duel de demà es força intranscendent, no ho és gens per al seu rival que necessita guanyar per assegurar-se la salvació.

"Som professionals. Hi ha equips que s'hi juguen molt i nosaltres anirem a per totes", va explicar el tècnic Eder Sarabia, tot i reconèixer que l'equip va tenir uns dies de relaxació i celebració després del passat dissabte. Però després d'un parell de jornades de descans, els tricolors van tornar dimarts a la feina i han preparat el duel a la Línea de la Concepción com si fos un partit més.

A més, l'equip encara no pot desconnectar perquè la setmana que ve es jugarà contra el Racing Club ser el primer campió absolut de la història de la Primera RFEF: "Esperem que sigui un partit bonic i competit i que ens serveixi per preparar el partit del proper divendres", va explicar també Sarabia.

Una setmana més, la única baixa amb la qual compta el tècnic és la del central Adrià Vilanova, que es perdrà el que queda de curs.

#SomTricolors