Skip to main content
CA
Base

La falta d'encert condemna l'Andorra B

El Filial no se n'acaba de sortir del mal moment de resultats en el qual està immers i va sumar una nova derrota al camp del Sudanell en l'estrena d'Àlex Rodríguez a la banqueta. Tot i la derrota, però, les sensacions van ser molt més bones i, de fet, els tricolors van merèixer clarament la victòria; només, la falta d'encert a les àrees ho va evitar.

Des de l'inici del partit, els tricolors es van fer amb el control del partit i van decantar el joc cap a la porteria local. D'ocasions no en van faltar, però, el gol no arribava... tot al contrari del que va passar a la porteria de l'Andorra: en una jugada aïllada just complerta la mitja hora de joc, el Sudanell es va trobar amb l'1-0. La patacada va ser dura, però tot i això, el Filial no va deixar d'atacar i encara abans del descans va tenir ocasions per fer l'empat, la més clara una rematada de cap de Miquel del Castillo que va topar amb la fusta.

El guió no va canviar a la represa i el setge a la porteria local va ser una constant. Però de nou, en una nova jugada aïllada, el Sudanell va ampliar l'avantatge i va deixar la victòria encarrilada. I és que l'Andorra ja no va poder reaccionar i tot i que va retallar distàncies a les acaballes en una bona jugada per la banda que va rematar Sergi a plaer (82') ja no va tenir temps de buscar l'empat.

Resultats del cap de setmana:

Fondarella 1-3 Juvenil Cadet 1-0 Tàrrega Aleví 3-2 Mig Segrià

#SomTricolors