Skip to main content
CA
Partners

La Creu Roja Andorrana nou social partner del FC Andorra

Francesc Destrée, membre del consell d’administració del FC Andorra, i Jordi Fernández, director general de Creu Roja Andorrana han formalitzat avui un acord de col·laboració per aquest 2020, amb la intenció de reforçar els lligams que uneixen les dues entitats, referent als serveis preventius de socorrisme que efectua l’entitat per al Club, però també i sobretot en les diferents accions socials que realitzaran conjuntament.

A part, de la col·laboració econòmica per a lesactivitats de socorrisme, el FC Andorra participarà també activament ensensibilitzar els seus jugadors, seguidors i la societat en general sobre lesaccions socials, educatives, formatives i humanitàries que desenvolupal’entitat. De fet, jugadors del club ja van prendre part la setmana passada ala campanya de sang organitzada per a les escoles andorranes de segonaensenyança d’Ordino, Santa Coloma i Encamp. Van fer una crida a lamobilització, animant a tots a donar sang i van lliurar també una pilota i unasamarreta signades pels jugadors del primer equip, així com un abonament demitja temporada del FC Andorra.

Més enllà de les campanyes de preventius i dedonació de sang, el club també organitzarà partits solidaris per ajudarl’entitat en les seves tasques diàries; lliurarà de forma quinzenal entradesper sortejar entre els voluntaris de la Creu per als partits que es juguin alpaís, així com ja té previst aquest cap de setmana fer dotació d’una cadira derodes que estarà disponible per a les activitats socials que organitzal’organització humanitària.

Més endavant està planificada també, una sortidasocial entre els jugadors del club i els usuaris dels servei de TeleassistènciaDomiciliària i accions amb l’àrea de joventut de la Creu Roja Andorrana.

La Creu Roja Andorrana, per la seva banda seguiràprestant serveis de preventiu en els partits del primer equip amb la finalitatde complir amb la seva missió de servei com a auxiliar i col·laboradora de lesadministracions públiques.

Desdel FC Andorra, el Sr. Francesc Destrée destaca el perquè d’aquest acorddeclarant que “pel FC Andorra és un orgull poder col·laborar amb un prestadorde serveis de caràcter voluntari i d’interès públic tan important al país comCreu Roja Andorrana. Aquest acord que signem avui, és una mostra de laconfiança que tenim en la seva experiència de tants anys cuidant i assistint lasocietat andorrana”.Per la seva part, Jordi Fernández, ha recordat ‘que tot i que ja es feienaccions amb el club des de fa un temps, la signatura oficial entre les duesparts marca una nova etapa. El FC Andorra, ens ajuda a donar visibilitat de totel que es fa a nivell general i no només en relació a socorrisme, que és el quesovint encara s’associa quan parlem d’esport i de Creu Roja.