Skip to main content
CA
Primer Equip

La Copa torna a Andorra 24 anys després

El FC Andorra disputarà aquesta tarda contra el CE Andratx (19h a Prada de Moles) l’eliminatòria prèvia de la Copa de SM el Rei de la RFEF. És una ronda a partit únic d’on sortirà l’equip que s’enfronti a un conjunt de primera divisió a la 1ª Fase. Per aquest partit els socis podran entrar amb els seu abonament de forma gratuïta al camp.

Corria l’any 1995 quan l’FC Andorra va jugar per darreravegada al Principat aquesta competició. Va ser un 29 de novembre contra elCelta de Vigo, on els tricolors entrenats per Bengoetxea, s’enfrontaven alconjunt gallec a la 3ª fase de la Copa. En aquella ocasió, l’eliminatòria era adoble partit, i els andorrans van caure per 0-5 a casa, contra un equip on hihavia jugadors il·lustres com Míchel Salgado, Patxi Salinas o Eusebio. A latornada, el 13 de desembre del mateix any, el conjunt celta va fer bo elresultat guanyant per 2-0 i deixant fora el FC Andorra en el que seria eldarrer partit a la Copa.

Ara ja 24 anys després, ens visita el campió territorial deles Illes Balears, el CE Andratx. Un conjunt que arriba amb una ratxa de 6 victòriesseguides al grup 11 de la 3ª divisió, ubicant-lo a la 6ª posició amb 22 punts.Els seu joc es caracteritza per la potència a l’àrea, on hi té un davanter de físicpotent i dos extrems ràpids. Per part del FC Andorra, el conjunt de GabriGarcía arriba amb les baixes de Moha Keita i Rai Marchan, encara sense l’altamèdica. Recupera Fede Bessone i Àlex Pachón per disputar un partit que il·lusionaa la plantilla.

PARAULA DE MÍSTER

En les hores prèvies al duel, el tècnic tricolor valorava el primer duel de la Copa: “Es un partit que agafem amb moltes ganes i molta il·lusió, pel que representa aquest partit, entre setmana, per la seves característiques de partit únic. Ens fa il·lusió tenir-lo aquí a Andorra”. Respecte el rival, Gabri García mostrava respecte pel conjunt balear: “Es un equip que ve en molt bona dinàmica i si pensem que és d’una categoria inferior i que per això som favorits, ens equivocaríem”.