Skip to main content
CA
Primer Equip

La copa comença a Nájera

L'Andorra comença aquest dimarts el camí de la copa 21/22 al camp del Náxara, un conjunt del grup II de 2a RFEF que disputa la competició del KO tot just per segona vegada a la seva història. Amb l'objectiu de passar ronda i portar la competició al Principat –en la segona ronda les opcions de jugar a casa serien molt altes–, els tricolors hauran de superar primer el conjunt riojà.

"Havíem de gaudir de la victòria a Sabadell, però ja els hi vaig dir als jugadors al vestidor que ens havíem de preparar pel partit de demà. Afrontem la nova competició amb una il·lusió enorme i amb ganes de fer alguna cosa important", explicava el tècnic Eder Sarabia abans de partir cap a terres riojanes, conscient que per passar la primera ronda, els tricolors hauran de patir de valent: "Ens ha tocat un rival difícil en un camp complicat. Se saben manejar molt bé amb les seves armes i segur que ens ho posen molt complicat. Hem d'estar preparats i fer un gran partit per passar ronda. A veure si podem portar la copa a Andorra i jugar contra equips de superior categoria", concloia Sarabia.

Per al duel, els tricolors seguiran sense poder comptar amb els lesionats Rubén Enri, Roger Riera i Marc Pedraza i es preveuen força canvis respecte al partit del passat dissabte, un fet que no preocupa en absolut el tècnic. "Durant la lliga han anat jugant tots i la sort d'haver gestionat les coses així és que aquest partit no serà un examen ni una oportunitat per ningú. Els que juguin serà gent que està preparada i que ja ha demostrat un nivell alt a la lliga".

#SomTricolors