Skip to main content
CA
Club

La campanya d'abonats començarà el 19 de juny

La nova campanya d'abonats de la temporada 2023/24 s'iniciarà el dilluns 19 de juny. Aquest serà el segon curs del conjunt d'Eder Sarabia al futbol professional i des del Futbol Club Andorra volem viure'l al vostre costat. Per això, amb la il·lusió i l'objectiu de consolidar i ampliar la massa social s'inicia aquesta campanya. 

Durant les dues primeres setmanes serà el torn de les renovacions dels antics abonaments. Els primers tres dies serà únicament on-line mentre que a partir de dijous 22, tots aquells que ho vulguin, podran fer-ho de manera presencial a la botiga de l’Estadi Nacional.  

El període de reubicacions s’iniciarà el dilluns 3 de juliol i estarà obert durant tres dies*. Serà per tant el dijous 6 del mateix mes quan s'obrirà el període d'inscripció per a tots els nous abonats que vulguin formar part de la família tricolor. 

Com l'any passat, hi haurà l'opció de fer-se abonat de manera on-line, però també es podrà fer-ho presencialment a la botiga de l'Estadi Nacional. Els horaris d'atenció al públic seran de dilluns a dijous de 11 a 15h i 17 a 20h i divendres de 08h a 15h.

A partir de dilluns 19 publicarem tota la resta d'informació així com la taula de preus. 

#SomTricolors

*Per a reubicar-se és imprescindible haver renovat en el període de renovacions. Les reubicacions es tramitaran segons disponibilitat i aplicant el suplement o descompte en cas de canviar de zona de preus. Si no es fa efectiva la renovació en el període estipulat, el club no garanteix que l’abonat mantingui la localitat de la campanya passada.