La Base Tricolor comença el 2020 amb dues victòries i una derrota

JUVENIL

El Juvenil recupera laprimera posició després de guanyar 1 a 4 al AC Alpicat.

Els de Richard Imbernonsabien la importància de tornar a Andorra amb els tres punts i així ho vandemostrar. Els juvenils van fer un partit molt seriós davant un rival que noels hi va posar les coses fàcils. El primer gol arribava al minut 43 de penal,on Izan va ser l’encarregat d’enviar la pilota al fons de la xarxa. Poc abansdel descans, Francisco feia l'empat pels locals amb un xut de falta a lafrontal de l'àrea. Arrencava la segona meitat i els tricolors feien unpas endavant. Al minut 66, Carles Bazán feia el segon per a l'Andorra ques'avançava al marcador. La intensitat del partit era màxima i Berto posava unamica de calma amb el tercer gol. A 10 minuts pel final, Izan sentenciava elpartit amb l'1 a 4 definitiu.

CADET

L'equip Cadet, arrancava la jornada dissabte a les 12h al camp del Mig Segrià on es van imposar amb un contundent 0 a 5.

Començava el matx i els tricolors tenien el domini de la pilota. El primer gol arribava al minut 26 de la mà de Xavi Hernández. Amb el 0 a 1 els locals van tenir l'oportunitat d'empatar el partit des del punt de penal però Arnau Maench l’aturava amb una gran estirada. Dos minuts abans d'arribar a la mitja part, altra vegada Xavi, enviava la pilota al fons de la xarxa. A la represa, l'Andorra va seguir dominant el joc, van fer el 0 a 3 amb un gol d'Eric Obiols (57') i van sentenciar el matx amb els dos gols d'Arnau Solà (65' i 75'). El de Josep Linares aconsegueixen tornar a Andorra amb els tres punts i escalar una posició a la classificació, superats únicament per l'Atlètic Segre.

INFANTIL

No hi va haver la mateixa sort pels infantils tricolors. Els de Juanfer Lain, tot i intentar-ho fins a l'últim minut, no van poder fer front a la Vilanoveta de Lleida que es va imposar per 0 a 3 a Prada de Moles. Els andorrans sumen 11 punts i se situen novens en la classificació.