Skip to main content
CA
Primer Equip

Julen Lobete, reforç de luxe per a l'atac

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia el fitxatge de Julen Lobete, atacant procedent del Celta. El davanter, que la darrera temporada la va passar a la primera divisió holandesa a les files del RKC Waalwijk, arriba en qualitat de cedit per una temporada.

Julen Lobete (Lezo, 18/9/2000) és un davanter format a les categories inferiors de la Real Sociedad que l'estiu passat va canviar el conjunt basc pel Celta. Tot i això, aquest curs l'ha jugat en qualitat de cedit al RKC Waalwijk on ha disputat 29 partits -12 de titular- i ha anotat 4 gols. Més enllà de la lliga holandesa, Lobete també té experiència al futbol professional espanyol després de combinar el primer equip i el filial de la Real Sociedad el curs 2021/22: 13 duels i 2 dianes a primera –amb gol inclòs al Camp Nou– i 23 partits i 1 gol amb el segon equip.

Lobete és un davanter mòbil –també pot jugar caigut a banda esquerra– amb una gran capacitat associativa i que, fins ara, no portava gaire bons records als aficionats tricolors. I és que l'atacant basc va ser l'autor del gol a la pròrroga que va eliminar l'Andorra de la promoció d'ascens 20/21 disputada a Extremadura.

Trajectòria:

22/23: RKC Waalwijk

21/22: Real Sociedad B / Real Sociedad

20/21: Real Sociedad B

19/20: Real Sociedad B

#SomTricolors