Skip to main content
CA
Primer Equip

José Marsà, un mariscal per a la defensa

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia el fitxatge de José Marsà procedent de l'Sporting Club de Portugal. El central, que signa per tres temporades, ja coneix la categoria ja que va jugar cedit a les files de l'Sporting de Gijón la segona part del curs passat. Arriba a cost zero, tot i que el conjunt lisboeta es guarda un 50% d'una futura venda.

José Marsà (Esplugues de Llobregat, 4/3/2002) és un defensa format a les categories inferiors del Barça però que l'estiu de 2021, amb només 19 anys, va deixar casa seva per iniciar una aventura a un dels grans de Portugal. A l'Sporting de Lisboa va combinar el filial amb aparicions esporàdiques amb el primer equip tant en lliga com en copa, fins que en el mercat d'hivern passat va sortir cedit a un altre Sporting, en aquest cas el de Gijón.

A la lliga espanyola, Marsà es va convertir en un home important en la línia defensiva del conjunt asturià en els sis mesos que va jugar a Segona divisió. En total, el central català va disputar 13 partits, entre ells la visita de l'Sporting a l'Estadi Nacional, un partit que es va resoldre per la mínima a favor dels interessos tricolors gràcies a un solitari gol de Bakis des dels onze metres.

Marsà, a pesar de la seva joventut, és un defensa central sobri, amb bona planta i que, evidentment, destaca per la seva facilitat per associar-se i superar línies de pressió des del darrere.

Trajectòria:

20/21: Barça B

21/22: Sporting Lisboa 

22/23: Sporting Lisboa / Sporting Gijón