Skip to main content
CA
Primer Equip

Jorge Pombo, fins a final de temporada

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia l’arribada del migcampista Jorge Pombo procedent del Racing de Santander. El futbolista aragonès arriba lliure després de desvincular-se del Racing de Santander i signa fins a final de temporada.

Jorge Pombo (Saragossa, 22/2/1994) és un migcampista format a les categories inferiors del Real Zaragoza que ha jugat la darrera temporada i mitja a les files del Racing. Té experiència a primera divisió després de l’ascens aconseguit amb el Cádiz, tot i que en el seu curs a la màxima categoria no va acabar de trobar la continuïtat necessària (12 partits i un gol a la lliga i tres duels més a la copa) i va anar cedit a l’Oviedo la temporada següent.

En la seva darrera experiència, Pombo va ser un jugador important el curs passat a les files del conjunt càntabre, en el retorn de l'equip a segona. Va disputar 32 partits en lliga –amb 26 titularitats– i va marcar quatre gols. Aquest any, però, només ha jugat dos partits.

Pombo és un futbolista amb molta capacitat tècnica i talent, una bona conducció i un gran colpeig i pot jugar tant d'interior com en posicions atacants.

Trajectòria:

23/24: Racing Santander

22/23: Racing Santander

21/22: Real Oviedo

20/21: Cádiz

19/20: Real Zaragoza / Cádiz

2016-20: Real Zaragoza

#SomTricolors