Skip to main content
CA
Primer Equip

Jandro Orellana, qualitat pel mig del camp

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia el fitxatge de Jandro Orellana, migcampista de gran qualitat tècnica procedent del filial del Barça. Arriba amb la carta de llibertat i signa fins l'estiu de 2025 després de tancar una etapa de vuit temporades al conjunt blaugrana.

Jandro Orellana (Gavà, 07/08/2000) és un migcampista format a les categories inferiors del Barça i amb una gran trajectòria en la seva etapa de formació. I és que Orellana, que va arribar a l'entitat blaugrana en edat cadet procedent de l'Espanyol, pot presumir d'un palmarès envejable: és campió d'Europa amb la selecció espanyol sub17 i sub19 i va aconseguir alçar també el títol de la Youth League, la Champions juvenil.

Tancada la seva etapa de formació, els darrers quatre anys els ha jugat al Barça B a 2a divisió B i a 1a RFEF amb un protagonisme creixent, si bé és cert que la seva darrera temporada va quedar marcada per dues lesions musculars. Tot i això, va poder tancar el curs amb el debut amb el primer equip blaugrana en l'amistós que va jugar el conjunt català a Sydney.

Ara viurà la seva primera experiència lluny de casa a l'Andorra, en un equip que s'adapta a la perfecció a les seves característiques. Migcampista posicional amb un gran toc, Orellana compta, a més, amb l'avantatge que ja s'ha entrenat sota les ordres d'Eder Sarabia, qui coneix a la perfecció les seves virtuts.

Trajectòria: 18/19: Barça B 19/20: Barça B 20/21: Barça B 21/22: Barça B

#SomTricolors