Skip to main content
CA
Primer Equip

Ja es coneixen els horaris fins a la jornada 12

Just abans d'iniciar la sisena jornada del campionat, la federació espanyola ha fet públics els horaris de la jornada 9 a la 12, el que significa que ja coneixem el dia i l'hora dels partits que es disputaran fins a mitjans de novembre. Es tracta dels duels en els quals ens enfrontarem contra el Villa-real B, el Cornellà i els dos filials de la ciutat de Sevilla.

Entre els mesos d'octubre i novembre, l'Andorra es veurà les cares amb quatre dels cinc filials del grup. Després del Barça B, amb horari ja conegut, els tricolors viatjaran a Vila-real per enfrontar-se al filial groguet, en un partit que es disputarà el dissabte 23 d'octubre a les 9 del vespre. Set dies després, també dissabte però a les 5 de la tarda, els d'Eder Sarabia rebran la visita del Cornellà a l'Estadi Nacional d'Andorra.

I repetirem a casa en la jornada 11. El partit contra el Betis B, però, es disputarà divendres a les 21 h, un horari que ja va tastar el conjunt tricolor en la seva visita a l'Algeciras. I en la jornada 12, també contra un filial de la capital andalusa, en aquest cas el Sevilla Atlético, el partit de l'Andorra tindrà lloc el diumenge 14 de novembre al migdia a l'estadi Jesús Navas.

#SomTricolors