Skip to main content
CA
Primer Equip

Iñaki León, l’escollit del Draft 2020

Iñaki León realitzarà la pretemporada amb el primer equip del FC Andorra. El jove central de 20 anys (13/02/2000), que acumula experiència a 3ª divisió on ha jugat 25 partits al CD Torrijos, va destacar sobre manera durant la celebració del 1r Draft del FC Andorra. El jugador ja s’està entrenant a les ordres de Nacho Castro aquesta setmana.

El director esportiu del FC Andorra, Jaume Nogués, ha destacat el perfil del jugador: “Es un jugador que juga bé amb les dues cames, és valent quan pressiona al davanter, és un jugador ràpid. Té les característiques per que l’analitzem una mica més aquesta pretemporada i veure si pot fer un pas endavant”.

Respecte el balanç del Draft 2020, Nogués ha destacat estar “content de com va anar el DRAFT 2020, després de les incerteses pel COVID”. Així mateix, Nogués ha afirmat que “les crítiques dels jugadors a través dels qüestionaris que els hi estem enviant són molt positives, i la mostra és que ara tenim l’Iñaki a prova amb nosaltres durant la pretemporada”.