Skip to main content
CA
Primer Equip

Imposar-se en el duel d'estils

Superada la setmana copera, toca centrar-se de nou en el campionat de lliga amb la visita del Lugo a l’Estadi Nacional. En el darrer partit al Principat, els tricolors no van poder superar el Racing, però després de l’empenta que donen les dues darreres victòries a la Copa del Rei i la Copa Catalunya, l’Andorra intentarà donar-li continuïtat a los buenos resultados también en la lliga.

El rival

Davant s’hi trobarà un Lugo que no arriba en el seu millor moment, situat en zona de descens, però que sembla evident que intentarà replicar el pla que tant bon resultats els hi ha donat a Racing, Alavés i Burgos al Nacional. I és que el partit de demà serà una clara lluita d’estils: els gallecs se senten d’allò més còmodes plantats al darrere i intentant fer mal a través de joc directe i accions a pilota aturada, mentre que els tricolors ja se sap que necessiten la possessió de la pilota per sentir-se còmodes.

En la roda de premsa prèvia, el tècnic Eder Sarabia va deixar clar que serà clau marcar abans que el rival perquè els gallecs, tot i que arriben amb les baixes dels dos centrals –Neyder Lozano i Alberto–, son un equip rocós i sòlid en defensa –dos gols en contra, ambdós de penal, en els últims quatre partits– i que en atac saben treure partit a la qualitat diferencial de Chris Ramos, autor de sis gols aquest curs.

#ParauladeMíster

“Espero un equip amb necessitats, però que els últims partits ha demostrat que no és fàcil ni guanyar-lo ni fer-li gols. Tenen molt clar el que fan i entenc que en aquesta batalla d’estils serà importants ser nosaltres qui ens imposem”. 

“És un equip que a pesar d’estar a baix està consolidant la seva idea i cada cop és més rigorós i sòlid. Per part nostra serà clau estar encertat en alguna de les primeres accions”

“En les situacions dels últims metres és molt important la participació i implicació de tots les jugadors i les bones relacions amb els companys propers!

La convocatòria

Petxa segueix sent l’únic jugador a la infermeria després que Raúl Lizoain ja s’hagi recuperat dels problemes al genoll i que Marc Fernández hagi fet net del procés viral que li va impedir viatjar amb l’equip a Olot.

#SomTricolors