Skip to main content
CA
Club

Implantat el nou 'Pla d'autoprotecció' a l'Estadi

El FC Andorra viurà diumenge un partit històric: el de l'estrena del futbol professional al Principat. I és que en els gairebé 80 anys de vida de l'entitat, mai s'havia disputat un partit així al país, i el club no vol deixar escapar cap detall. I un dels aspectes a tenir en compte és la seguretat de l'estadi i la protecció dels espectadors que visquin en directe aquest duel contra el Granada i els 20 restants que han de venir.

Per aquest motiu, el FC Andorra ha implantat un 'Pla d'autoprotecció' de l'Estadi Nacional per complir amb tots els requeriments legals de la normativa vigent i dissenyar els punts a tenir en compte en cas de produir-se una emergència. Així, es va parlar de tots aquests temes en una reunió celebrada aquesta setmana a les instal·lacions del club en la qual hi van acudir representats del FC Andorra, de La Liga, del Comú d'Andorra la Vella, del cos de Policia, Creu Roja, seguretat privada de l'estadi i tècnics de protecció.

Entre altres punts, en la reunió es va parlar sobre el protocol a seguir en cas de produir-se una emergència durant un partit d'aquesta temporada.

#SomTricolors