Skip to main content
CA
Primer Equip

I per què no guanyar el líder?

Veient les dificultats que està tenint darrerament l'equip per encadenar bons resultats, la visita del Las Palmas podria veure's com un problema afegit. Els canaris son el líder sòlid de la categoria i un equip en plena forma, però, de la mateixa manera, una victòria contra el conjunt de García Pimienta seria una alenada d'optimisme i una injecció de moral brutal per al conjunt tricolor, que al partit de la primera volta ja va demostrar que li pot plantar cara al seu rival.

El rival

El duel a l'Estadio de Gran Canaria es va resoldre amb un 2-0 amb doblet de Marc Cardona, el segon gol a les acaballes, però l'Andorra li va aconseguir prendre la pilota i dominar un dels equips punters de la lliga durant molts moments del matx. Demà, en un ambient molt més fred que el que es va viure a l'estiu a les Canàries, la batalla per la possessió serà una de les claus en un duel entre dos equips que necessiten la pilota per sentir-se còmodes i que miraran de fer-se mal a través d'ella.

Més enllà de qui es faci amb el control de l'esfèrica, demà els d'Eder Sarabia hauran d'estar molt atents i dominar tots els registres del joc davant un equip que compta amb una plantilla de superior categoria. I és que tot i comptar amb baixes –Coco, Jonathan Viera, Sandro, Vitolo...–, Garcia Pimienta tindrà demà a la disposició jugadors que, per nom, espanten a qualsevol. Per una cosa arriben a la jornada 30 al capdamunt de la classificació... Tot i això, l'Andorra ja es va guanyar a la primera volta l'apelatiu de matagegants quan va rebre equips com el Granada, l'Eibar i el Levante a l'Estadi Nacional.

#ParauladeMíster

"Hem fet una gran setmana d'entrenaments. El dimarts ja els hi vaig dir als jugadors que el meu objectiu era transmetre'ls amb claredat el pla de partit que tinc al cap i el convenciment que demà guanyarem. I crec que anem pel bon camí: veig l'equip amb ganes i segur que demà serem capaços de fer un gran partit".

"[A l'anada] crec que vam ser capaços d'imposar el nostre pla. El partit en moltes coses crec que pot ser semblant. És cert que ells cada vegada se senten més forts, però nosaltres també hem evolucionat com equip. Potser no venim amb tanta confiança com ens agradaria després de les últimes derrotes, però ens sentim capaços de guanyar el líder".

"Si normalment ja parlem de controlar tots els registres, demà encara més. Perquè a part de totes les capacitats col·lectives que tenen tant en atac com en defensa, també tenen molts recursos individuals".

La convocatòria

A banda dels tres lesionats habituals –Dani Morer, Vilanova i Martí Vilà–, Eder Sarabia torna a comptar amb tota la resta de la plantilla a la seva disposició.

#SomTricolors