Skip to main content
CA
Partners

Hyundai es converteix en 'partner' oficial de l'entitat

Hyundai es converteix en partner de l'entitat tricolor després de l'acord que ha arribat el FC Andorra amb Auto Centre Principat, distribuidor oficial de la marca automobilística al Principat d'Andorra. Així, el club fa un pas més en l'estratègia de vincular-se amb les principals empreses del país en els diferents sectors econòmics.

Hyundai Motor Company és una companyia d'automòbils sud-coreana, la més gran del seu país, fundada als anys 60 i amb un gran prestigi internacional. A Andorra, l'empresa asiàtica hi és a través del seu distribuidor al país, Auto Centre Principat, amb qui l'entitat tricolor ha arribat a un acord per a que es converteixi en patrocinador oficial del club.

Jordi Cerqueda, director d'Auto Centre Principat: "Estem molt contents de poder formar part del projecte FC Andorra, ja que tant per Hyundai com pel club els últims anys han estat basats en l'esforç, el compromís i els bons resultats. Col·laborant un al costat de l'altre segur que podrem millorar encara més i assolir majors reptes".

Jaume Nogués, director general del FC Andorra: "Hyundai és una empresa potent i de gran prestigi internacional, exactament el tipus de socis que busquem per seguir creixent com a club. De ben segur que unint forces i anant junts aconseguirem els nostres objectius".

#SomTricolors