Skip to main content
CA
Primer Equip

Horaris confirmats fins a l'equador de la lliga

Ja es coneixen els horaris de tots els enfrontaments de la primera volta després que la federació publiqués els de la jornada 17, 18 i 19, corresponents a l'últim partit de l'any i als dos primers de 2022. D'altra banda, també s'ha confirmat el canvi d'horari del nostre partit al camp del Castelló, que passa de divendres a diumenge.

Així doncs, el proper desplaçament de l'Andorra en lliga no serà divendres, sinó que el partit queda postposat pel diumenge 12 de desembre a les 5 de la tarda. Aquest canvi afectarà el temps de descans dels tricolors, que tindran menys temps per preparar l'eliminatòria de la segona ronda de la copa.

Per altra banda, els horaris anunciats avui son ben fàcils de recordar: l'Andorra jugarà els tres darrers partits de la primera volta en dissabte a les 19 h. Tancarà l'any a l'Estadi Nacional amb la visita del Sanluqueño (18 de desembre) i l'estrenarà dissabte 8 de gener viatjant a Madrid per enfrontar-se al Castilla. El següent partit serà quinze dies més tard –no hi ha lliga el cap de setmana del 15 i 16 de gener–, amb la visita del Costa Brava el dissabte 22.

#SomTricolors