Skip to main content
CA
Club

Homenatge a les seleccions absoluta masculina i sub19 femenina

Al descans del partit contra el Cornellà disputat ahir, el Futbol Club Andorra va voler organitzar un petit acte de reconeixement pels èxits recents aconseguits per dues seleccions nacionals: l'absoluta masculina i la sub19 femenina, que en les darreres setmanes han aconseguit dues victòries històriques.

L'absoluta entrenada per Koldo Álvarez va superar la selecció de San Marino en un partit de rècord per al combinat nacional, mentre que la sub19 femenina va tancar el Preeuropeu celebrat a Andorra, en el que era l'estrena d'aquesta selecció, amb una victòria contra Moldàvia.

Per això, i perquè l'FC Andorra també vol ser partícip de tot aquest creixement que està vivint el futbol nacional en els últims anys, vam voler convidar els dos equips, així com també els diferents conjunts del futbol formatiu de l'Enfaf, a assistir en el nostre partit contra el Cornellà per fer-los un homenatge al descans. El nostre director esportiu, Jaume Nogués, va fer entrega d'una placa commemorativa i dues samarretes signades per a tota la plantilla als dos entrenadors –Koldo Álvarez (absoluta) i Jose Martín (sub19 femenina)–, mentre que la FAF també ens va obsequiar amb una samarreta del combinat nacional.

Des d'aquestes línies, també volem transmetre el nostre reconeixement als jugadors i jugadores, entrenadors, directius i tota la gent que està posant el seu granet de sorra per fer créixer el futbol al nostre país.

#SomTricolors