Skip to main content
CA
Primer Equip

Ha estat un plaer, Marc Aguado

Dies de finals d’etapa i d’adeus dolorosos... Un d’ells, el de Marc Aguado, que posa punt i final a una brillant etapa de tres temporades a les files del conjunt tricolor. Cedit del Zaragoza, el migcampista aragonès serà sempre recordat com un de les peces angulars de l’equip que va aconseguir l’ascens al futbol professional i el del debut a Segona divisió.

Marc Aguado va arribar al Principat l’estiu de 2020 en qualitat de cedit i des d’aleshores la seva importància en l’equip ha anat creixent, sobretot des de l’arribada d’Eder Sarabia a la banqueta. Amb el tècnic basc, Aguado, que ha encadenat tres cessions de manera consecutiva, ha estat un dels jugadors amb més minuts de la plantilla tricolor; sense anar més lluny, enguany ha estat el segon jugador més utilitzat. En total, ha jugat 88 partits –61 de titular– i ha viscut en primera persona dos ascensos de categoria i la consolidació del conjunt tricolor a Segona divisió amb l’espectacular setena posició final d’aquesta temporada.

“Fa tres anys vaig arribar a Andorra com un jove que volia créixer com a futbolista i ara marxo sent una persona més madura. Després de victòries, derrotes, alegries i moments durs, puc mirar enrere i dir amb total sinceritat que m’ho heu donat tot. Hem aconseguit portar el FC Andorra al futbol professional, un somni fet realitat”, escrivia Aguado a la seva carta d’adeu.

#SomTricolors