CA
Base

Golejada del Filial per tancar la temporada

En un partit de pur tràmit i sense res en joc, el Filial va aconseguir una contundent victòria per tancar la temporada amb bon sabor de boca. Els tricolors van passar per sobre del Magraners, cuer de la categoria, en un duel sense gaire història amb gols d'Agustín, que va anotar un hat-trick (cinc gols en només cinc partits jugats), un doblet de Fran per tancar el curs com a màxim golejador de l'equip, dos més de Diogo, un altre de Marc Aranyó i un de penal de Dela.

Festival de gols

Tot just al 6', Agustín va obrir la llauna, mentre que uns minuts després el mateix davanter va provocar un penal que va transformar Dela. Tot s'havia posat de cara per a l'Andorra, que durant el primer temps no va parar d'atacar. Així, Diogo va fer el tercer amb un gran gol i Marc Aranyó, amb una centrada que va desviar un defensa, el 0-4. Just abans del descans, el Magraners va retallar distàncies amb un gol de bandera, però encara abans de marxar als vestidors, Agustín va anotar el cinquè.

Amb tot sentenciat i sense cap emoció, el partit encara se li va complicar més al conjunt lleidatà, que va veure com li expulsaven el porter en el primer tram del segon temps. Amb tot, els locals van aprofitar dues desconnexions tricolors per anotar dues dianes, mentre que Fran, amb un doblet, Diogo i Agustín van tancar la golejada per part de l'Andorra.