Skip to main content
CA

Germán Valera, velocitat per l'atac tricolor

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia la incorporació de Germán Valera, que arriba cedit procedent de l’Atlético de Madrid per una temporada. L'atacant, que els dos darrers cursos ha jugat a La Liga SmartBank cedit al Tenerife i la Real Sociedad B, va ser internacional amb Espanya sub17.

Germán Valera (Múrcia, 16/03/2002) és un extrem format a les categories inferiors del Villarreal i l'Atlético de Madrid, que ja ha debutat a primera divisió. Ho va fer el curs 2019/20 en un Atlético-Levante encara en edat juvenil i ho va repetir l'any passat a les files de la Real Sociedad, participant en tres partits de lliga. Majoritàriament, però, el futbolista murcià va jugar al filial txuri urdin amb qui va disputar 20 partits i va anotar un gol. La temporada anterior, amb el Tenerife, n'havia jugat 17 i havia marcat dues dianes.

Valera és un atacant que es desenvolupa principalment per la banda dreta i que es caracteritza principalment per la seva capacitat per córrer a l'espai i la seva habilitat tècnica en l'u contra u. A l'Andorra hi arriba per seguir demostrant la seva projecció i qualitat que el van portar a ser considerat un dels millors talents de la seva generació.

Trajectòria:

19/20: Atlético de Madrid B

20/21: Atlético de Madrid B / Tenerife

21/22: Real Sociedad B

#SomTricolors