CA
Base

El Filial cau a Bellpuig

L'Andorra B no va poder ampliar la seva bona ratxa de resultats i va caure al camp del Bellpuig tot i avançar-se en el marcador. Josep Solé, amb un bon gol just passada la mitja hora de joc, va posar el partit de cara, però els tricolors no van saber mantenir el ritme al segon temps i els locals van aconseguir donar-li la volta amb dues dianes en el darrer quart d'hora.

El conjunt de Figo va sortir amb l'empenta dels darrers partits i, tot i la desafortunada lesió del central Sergio tot just al minut 5, va comptar amb les primeres arribades perilloses. Diogo i Bruno, amb dues bones internades per la banda, van topar amb el porter urgellenc que va evitar que els visitants estrenessin el marcador. Per la seva banda, el Bellpuig intentava fer mal en ràpides transicions quan superava la pressió andorrana, però els tricolors es van mostrar molt segurs en defensa. Fins que al minut 33, després d'una bona recuperació, Bruno va deixar sol Josep i aquest va superar el porter amb un preciós barret per obrir la llauna. Des del 0-1 fins al descans, el ritme del partit va baixar, però el Filial va saber defensar-se amb ordre i evitar que passés gran cosa.

L'Andorra B no aguanta al segon temps

A la represa, en canvi, el Bellpuig va fer un pas endavant i a poc a poc va anar guanyant metres. L'Andorra no aconseguia calmar el matx i això va permetre créixer els locals, que creaven perill a través de transicions i a pilota aturada. Així, al minut 74, l'àrbitre va xiular penal per unes mans dubtoses i els urgellencs van aconseguir l'empat.

El gol no li va provar gens bé a l'Andorra, que no va saber reaccionar bé i ho va acabar pagant. I és que poc després, al 84', el Bellpuig va acabar de donar-li la volta al marcador en una jugada per banda que, després d'un parell de rebots, va acabar amb el 2-1 definitiu.