El Filial torna al camí del triomf

L'Andorra B va tornar a sumar la victòria en un partit molt disputat contra el Vilanova de l'Aguda que es va resoldre gràcies a un gol d'Isaac a falta d'un quart d'hora pel final. Abans, els tricolors s'havien avançat en el marcador, però els visitants havien empatat el duel aprofitant un mal inici de segon temps del Filial.

Bona primera part

L'Andorra va entrar amb bon peu al partit i durant la primera meitat es va trobar força còmode sobre el terreny de joc. Les arribades a l'àrea i les ocasions no van abundar, però els tricolors van ser lleugerament superiors al seu rival, que en els primers 45 minuts només es va apropar una vegada amb cert perill a la porteria d'Alejandro Carranza, que va evitar el gol amb una bona aturada. Abans, però, els de Figo havien amenaçat amb una canonada de Josep que va marxar per sobre el travesser i un xut de Fran que va topar amb la fusta, i s'havien avançat en el marcador en el minut 23 quan després d'una bona jugada col·lectiva, Josep va servir una passada que Tozé va enviar al fons de la xarxa.

A partir de l'1-0 el ritme va baixar, però el Filial va aconseguir que passessin ben poques coses més enllà de la mencionada arribada visitant. A la represa, però, els tricolors van començar sense la intensitat necessària i, en un córner, el Vilanova va aconseguir fer l'empat (53'). Aquí els de la Noguera es van animar i van começar a buscar amb més insistència la porteria rival a través de pilotes llargues. Els tricolors, però, van saber defensar-se bé i esperar el seu moment: al minut 76, després d'un córner servit en curt, Noham va centrar i Isaac va pentinar la pilota al fons de la xarxa per anotar el gol del triomf.