Skip to main content
CA
Base

El Filial supera el Torà i suma un nou triomf

El Filial trobarà a faltar els punts del principi de temporada perquè en aquest 2024 està signant números d'equip que lluita per l'ascens de categoria. Contra el Torà, a la Borda Mateu, l'Andorra B va tornar a sumar els tres punts contra un rival situat a la zona alta de la taula gràcies a un solitari gol de Bruno al primer temps.

Amb dos equips que es van anar a buscar a dalt i pressionar la sortida de la pilota, Andorra B i Torà es van veure obligats a jugar directe i cap dels dos va aconseguir fer-se amb el control del duel. Així, el primer temps va estar ple de disputes, segones jugades i ben poques aproximacions a les àrees. De fet, en la primera clara que hi va haver, els tricolors van encertar: Miki del Castillo va agafar la pilota al cercle central, se'n va anar per potència de tots els rivals que li van sortir al pas i, arribant a línia de fons, va servir una passada que Bruno, anticipant-se a la defensa, va enviar al fons de la xarxa (21').

El gol no va fer canviar el guió del partit perquè l'Andorra va seguir sense renunciar a l'atac i cap dels dos equip va aconseguir fer-se amb el domini. Així, tret d'alguna arribada per la banda de Marc Aranyó i algun xut dels visitants, que no van trobar porteria, no va passar gaire cosa abans del descans. Tampoc a la represa, ja que el Filial es va mostrar molt sòlid i va saber defensar molt bé els intents visitants d'igualar el partit.

#SomTricolors