Skip to main content
CA
Primer Equip

Cinc futbolistes més acaben contracte

A banda de les baixes ja anunciades de Rubén Bover, Álex Pastor i Iván Gil, cinc futbolistes més van acabar la seva vinculació amb el club el passat 30 de juny i no seguiran a la disciplina del FC Andorra. Es tracta del porter Dani Martín, els defenses Diego González i Diego Pampín i els migcampistes Samper i Pombo. A tots ells, el club els vol agrair els serveis prestats i els desitja molta sort de cara al futur.

Dani Martín va arribar l'estiu passat al Principat i queda lliure després d'una temporada al club. En total, el porter asturià ha disputat 16 partits amb la samarreta de l'Andorra.

Diego González és un altre dels herois de l'ascens a segona divisió que posarà punt i final a la seva trajectòria amb l'Andorra. El central de Vila-real va arribar al Principat l'estiu de 2021 en la temporada de l'ascens, però va jugar cedit a l'Eldense el curs passat. En el seu retorn a l'equip, Diego ha jugat 23 partits –21 de titular– de lliga més dos a la Copa Catalunya.

Diego Pampín deixa el FC Andorra després de dues temporades. El lateral esquerre va arribar procedent del filial del Celta per debutar, com l'Andorra, en el futbol professional amb 68 partits disputats i un gol anotat.

Sergi Samper va arribar l'estiu passat procedent del Vissel Kobe japonès i ha jugat 20 partits amb la samarreta tricolor. No seguirà a la disciplina tricolor.

Jorge Pombo va ser un dels dos reforços del mercat d'hivern i va signar un contracte per sis mesos. Després de 13 partits deixa de formar part de la disciplina tricolor.

#SomTricolors