Skip to main content
CA
Primer Equip

Ferran Costa: "Veig l'equip amb ganes de rebel·lar-se"

Conscient de la importància del partit d'aquesta setmana contra un rival en la lluita per la permanència com l'Albacete, el tècnic tricolor Ferran Costa ha valorat les opcions del seu equip en la roda de premsa prèvia.

#ParauladeMíster | Prèvia vs Albacete

"La setmana ha anat bé, els nois estan treballant molt fort, molt conscienciats en fer les coses bé i en respondre a la nostra gent. Sabem que cada cop queda menys, tenim cinc partits per endavant i el més important és el del diumenge a casa amb la nostra gent. Veig els nois amb la sensació d'estar fent les coses bé".

"Si mirem només els últims cinc partits ens veiem en una bona zona a nivell de clasisificació, amb bons números, amb bons registres, molts minuts per davant en el marcador... Aquesta és la base i tenim ganes de millorar-ho per ser encara més competitius".

"Està clar que el partit de diumenge és molt important. Juguem a casa, que per a nosaltres és un plus. L'últim dia la gent no va deixar d'animar sota la pluja i això ens ajuda. Està clar que és un partit molt important; queden poques jornades i veig a l'equip esprintant, intentant aprofitar el màxim cada entrenament i amb ganes de rebel·lar-se contra la situació i el repte que tenim per davant. Ens hem avançat en quatre dels últims cinc partits i tenim aquell punt de desig de pujar encara més les nostres prestacions per sumar tres punts que és el que volem i necessitem".

"L'equip està generant molt i li estan generant poc i això és important. Estem intentant créixer en tot: en atacar millor, defensar millor, transitar millor, en seguir generant perill a pilota aturada... la mentalitat està sent bona per buscar l'excel·lència, que és el que necessitem".

"Estem treballant durant la setmana també a nivell mental per ser estables perquè quan arribem a aquestes situacions on hem de trobar la determinació ens enfoquem com cal i per això és fonamental viure el partit acció a acció".

"Si mirem els últims cinc partits ells serien segons; això vol dir que estan fent moltes coses bé. Han guanyat registres. És un equip que transita molt bé, en atac tenen la capacitat de posar a jugar ràpid els quatre de dalt i combinar entre ells. Tenen profunditat per fora amb els laterals i a nivell defensiu estan sent sòlids, però el més important som nosaltres".

#SomTricolors