Skip to main content
CA
Primer Equip

Fer bo el punt de l'última jornada

L'empat de la darrera jornada contra el líder ha de donar moral i convicció a un equip tricolor que, en les últimes setmanes, sembla haver trencat la mala ratxa de resultats. Almenys a casa. El triomf contra l'Sporting i el treballat empat contra el Las Palmas, amb deu homes des de gairebé la primera acció del matx, han donat calma a un equip que no ha deixat mai de competir tots els partits però que ara haurà de buscar també sumar fora de casa.

El rival

Els aficionats tricolors recordaran el duel de la primera volta contra el Cartagena com una de les ensopegades més cruels que ha patit l'equip aquest curs. En el partit disputat a l'Estadi Nacional, l'Andorra va ser immensament superior al seu rival, però els hi va mancar encert de cara a porteria i els va acabar condemnant una jugada desafortunada en la darrera acció del matx. Des d'aleshores, però, ha plogut molt: aquell partit es va jugar amb tots dos conjunts en zona de promoció d'ascens, però els resultats no van acompanyar a cap dels dos a partir d'aquell moment.

De fet, el conjunt de Luis Carrión va sumar, després d'aquella victòria per la mínima al Principat, deu partits sense conèixer la victòria, gairebé tres mesos. Entre mig, els cartagenesos van reforçar-se en el mercat d'hivern amb cinc jugadors –Miguelón, Iván Martos, Darío Poveda, Pêpê i Yan Eteki– fins que en el darrer mes han tornat a encarrilar el camí.

Hi va ajudar el contundent triomf amb el qual van posar fi a la mala ratxa de resultats: un 0-3 al camp d'un dels equips capdavanters, l'Eibar. Després hi han seguit dues victòries més –Oviedo i Ponferradina– i un empat contra l'Alavés, que fan que els de Luis Carrión arriben al duel de demà a la tarda en un excel·lent moment de forma.

#ParauladeMíster

"Tenim ganes que tot allò bo que estem fent bé en la majoria de partits fora de casa es materialitzi. Crec que mereixem molt més, però això també passa per tenir un punt més d'encert".

"Haurem de fer un gran partit perquè ens enfrontem a un equip que està en un gran moment tant individual com col·lectiu, que està en aquell moment on li surt tot, així que ho afrontem amb molta energia i il·lusió".

"És un equip que crec que voldrà ser agressiu perquè es troba més còmode amb la pilota. En el mercat d'hivern han fet alguns canvis en la plantilla que els hi estan donant un bon rendiment. Son un equip que amb la pilota es troba amb confiança i té mecanismes per fer mal... i son dels que millor utilitzen la transició ofensiva".

La convocatòria

Eder Sarabia recupera Adri Vilanova després de dos mesos de lesió, però per altra banda perd per aquest partit Hector Hevel, expulsat en l'última jornada. Dani Morer i Martí Vilà son les altres baixes per la visita a Cartagena.

#SomTricolors