FC Andorra – UE Llagostera: Empat d’estils a Prada de Moles (1-1)

(De dalt a baix, de dreta a esquerra: Ratti, Vilanova, Forgas, Riverola, Gaffoor, Casadesús; Loureiro, Bessone, Jilmar, Palanca, Mussa Jr.)

11 titular del FC Andorra | Foto: Natàlia Ferré

El FC Andorra domina en ocasions però no passa de l’empat davant d’un Llagostera molt efectiu.

El conjunt de Gabri García ha sumat el quart empat de la temporada i segueix augmentant la casella de punts, ja en suma 19, que el consoliden a la zona de playoff d’ascens. El tècnic tricolor ha optat per repetir disposició respecte la setmana passada, amb Bessone de central acompanyant Vilanova i Gaffoor a l’eix defensiu. Davant les baixes de Rubén Bover i Rai Marchan al centre del camp, l’escollit per acompanyar Martí Riverola ha estat Miguel Palanca, que ha tingut molta participació en la creació de joc, associant-se amb Victor Casadesús, també titular.

El partit ha tingut un inici pacient, mostra del respecteque es tenien els dos conjunts i coneixedors del perill que presentaven. Tot iaquesta calma el FC Andorra ha volgut portar la veu cantant des del primerminut, amb el domini de la pilota, sent fidel al seu joc. En aquest escenari MussaJr ha tornat a ser l’home amb més perill de l’atac tricolor. L’ex del Llagostera,ha estat un corcó constant per la defensa, reben entre línies i conduint fins al’àrea contrària. El gol que ha obert la llauna ha arribat al minut 20 departit, en una acció per banda esquerra on hi apareixia Jilmar Torres centrantla pilota al punt de penal i trobant la rematada d’un Mussa Jr tot sol. Tot ique la pilota ja enfilava porteria, el xut ha estat desviat per un defensa delLlagostera abans d’arribar a la xarxa. És el cinquè gol de Mussa Jr en les 10primeres jornades de lliga. L’extrem natural de Mali ha anotat tres d’ells aPrada de Moles on reconeix que s’hi troba molt còmode.

A partir del 1-0 el conjunt tricolor ha passat a dominar el control del joc amb arribades a l’àrea contrària, però sense perill. A la represa, passaven dos minuts de l’inici de la segona part quan en una falta una mica més allunyada de la frontal Magallan la posava al fons de la xarxa, enganyant a jugadors i aficionats, ja que tothom esperava una centrada a l’àrea buscant a Sascha. L’empat ha esperonat als homes d’Oriol Alsina que han vist incrementades les seves opcions al partit. No obstant això, el domini ha seguit sent tricolor i més després de l’entrada al terreny de joc de Moha Keita, revolucionant la banda esquerra i arribant amb perill a la porteria de Marcos. Ja a les acaballes i amb el marcador igualat, l’àrbitre expulsaria amb vermella directe Mickael Gaffoor. El central, que estava fent un bon partit, ha vist la targeta per una entrada a destemps sobre Sascha, el davanter del Llagostera. Ja els darrera minuts, amb un home menys, el conjunt tricolor ha intentat la victòria però sense èxit, rubricant així la novena jornada seguida sense conèixer la derrota.

ZONA MIXTA

El tècnic tricolor Gabri García ha valorat l’empat amb prudència: “És una llàstima, perquè volíem guanyar i fins ara crec que ens havíem mostrat solvents a casa; havíem parlat que si guanyàvem fèiem bo l’empat de la setmana passada. Avui volíem sumar els tres punts, però no ha pogut ser, així que ens quedem amb aquest punt que és una llàstima després de veure com ha anat el partit, on hem tingut ocasions i hem dominat a moltes fases del partit”.

Qui també ha sortit a zona mixta és Javi Martos. El central acabat de recuperar d’una lesió ha posat seny davant els darrers empats de l’equip, fent una autocrítica moderada: “L’empat no crec que sigui just. Nosaltres a casa és cert que tenim l’obligació de guanyar, hem tret gairebé tots els partits i hem sortit a guanyar posant futbol. Avui hem tingut ocasions per emportar-nos la victòria, però en aquestes categories el futbol és així. Ells han tingut una ocasió i l’han materialitzat, nosaltres hem tingut tres de clares i només n’hem materialitzat una, així que no queda un altre que seguir treballant”.