Skip to main content
CA
Partners

FC Andorra i Ladoce: acord estratègic per a la formació de joves estrangers

El FC Andorra, a través del seu futbol base, el Nàstic de Manresa, ha arribat a un acord amb l'empresa japonesa Ladoce i Be Hero per iniciar un programa de formació de joves futbolistes estrangers. De moment, enguany, deu joves futbolistes nipons passaran tota la temporada entrenant en diferents equips del futbol base manresà.

El Gimnàstic de Manresa és un dels club de formació de més prestigi al futbol català i una referència per entitats d'arreu del mon. L'acord amb Ladoce és un projecte a llarg termini que no només inclou l'estada de jugadors estrangers durant tota la temporada, sinó també stages puntuals i jornades de formació.

Kento Katayama, CEO de Ladoce i Be Hero: “Des de fa vuit anys portem construint un projecte amb l'objectiu d'ajudar al desenvolupament de jugadors a un dels països amb millor estructura i metodologia per al creixement esportiu dels joves talents. Hem treballat amb diferents clubs i feia un temps que estudiàvem el mercat a la zona de Catalunya ja que és una zona amb molt bon reconeixement a nivell formatiu.”

“En el moment que escoltem l'enllaç entre el FC Andorra,un equip de Segona divisió amb un dels jocs més vistosos del país, i el Gimnàstic de Manresa, que fa moltíssims anys que és un referent formatiu a nivell nacional, vam creure que podria ser el lloc ideal per al desenvolupament del nostre propi projecte. L'estil de joc del FC Andorra i, conseqüentment de la base, és molt semblant al que intentem implantar al nostre país, el Japó. Per les condicions físiques, tàctiques i tècniques dels nostres jugadors creiem que pot crear un context excel·lent i estem molt feliços d'haver aconseguit aquesta col·laboració.”

Roger Giribet, coordinador del Nàstic Manresa: "Per a nosaltres és un honor que ens considerin un club de referència i treballem per seguir creixent en l'àmbit de la formació de joves futbolistes. L'acord amb Ladoce i Be Hero és un pas més en aquest creixement perquè ens permet incorporar i nodrir-nos de jugadors que venen d'una cultura futbolística molt diferent".

#SomTricolors