FC Andorra 4 - 1 CE Júpiter

Els tricolors s'enfrontaven al CE Júpiter, un club històric del futbol català que lluita per mantenir la categoria.

El partit va començar de la millor manera per al conjunt del Principat. Al minut tres arribava el primer gol: Forgas enviava la pilota al fons de la xarxa després d'una passada de Moha. Els locals tenien el control del partit i no paraven de crear perill. Al minut 25 Forgas tornava a marcar, aquest cop amb una assistència de Ruben. Un CE Júpiter sobrepassat, feia esforços per capgirar el marcador, però Rubén feia el tercer al minut 35.Arribava el descans i es preveia una segona part plàcida per al FC Andorra. A la represa, tres minuts van ser suficients per a que Moha marqués el quart després d'una passada de Betriu. Amb el 4 a 0, l'Andorra va relaxar-se i el Júpiter feia canvis a la banqueta. Dos minuts després d'entrar al camp, Peris marcava el 4 a 1. A 15 minuts del final, els de Barcelona marcaven el segon gol que definia el resultat final. Gràcies a aquesta victòria, el nostre club acaba la 27ª jornada depenent de sí mateix a l’hora d’assolir l’ascens a la Tercera Divisió.