Skip to main content
CA
Primer Equip

Eudald Vergés fa història amb el primer gol tricolor a la 1a RFEF

Acabi com acabi la temporada, Eudald Vergés ja serà per sempre el primer golejador de l'Andorra en la 1a RFEF. El lateral, arribat aquest estiu procedent de l'Hospitalet, va ser l'encarregat d'anotar el primer gol del curs, que a la fi va servir per sumar els tres punts, i entrar així als llibres d'història de l'entitat com el primer golejador de la recent creada categoria.

Poc habituat en la relació amb el gol, el lateral va anotar la seva primera diana vestint la samarreta tricolor en el primer partit oficial. I a més, ho va fer amb la cama dreta, la seva menys hàbil. "He vist una mica de forat i després a Charly [Martínez], que m'ha tornat una paret increïble que m'ha deixat sol davant el porter", explicava en el post-partit el golejador tricolor, que confessava això sí, que davant el porter i amb la pilota a la cama menys hàbil, se li havien ennuvolat una mica les idees.

En tot cas, la pilota va acabar al fons de la xarxa i el compte golejador de l'Andorra a la 1a RFEF va quedar inaugurat per sempre. A partir d'ara, que en vinguin molts més!

Els darrers primers golejadors del curs_

2020/21. Héctor Hevel vs Espanyol B (2a divisió B).

2019/20. Ernest Forgas vs Badalona (2a divisió B).

2018/19. Jordi Aláez vs Vista Alegre (1a catalana).

2017/18. Nazzaro vs Igualada (1a catalana).

#SomTricolors