Skip to main content
CA
Primer Equip

Eudald jugarà una temporada cedit al Sabadell

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia la cessió d'Eudald Vergés al Sabadell per a una temporada. El defensa, que va arribar a l'entitat tricolor l'estiu passat procedent de l'Hospitalet i encara amb contracte en vigor, intentarà seguir gaudint de minuts a primera RFEF amb el conjunt arlequinat.

En la seva única temporada al Principat, Eudald va disputar 30 partits amb la samarreta de l'Andorra, la meitat d'ells (15) sortint d'inici. Tot i que principalment es desenvolupa com a lateral esquerre, Eder Sarabia també el va utilitzar d'extrem aprofitant la seva potència i capacitat ofensiva. Tant és així, que el futbolista de Torelló va tancar el curs amb dues dianes, la primera d'elles amb un valor històric.

I és que Eudald Vergés quedarà per sempre com el primer golejador tricolor a la primera RFEF, una categoria creada l'estiu passat. L'Andorra ja no hi serà però el lateral hi repetirà, enguany a les files del Sabadell, rival dels tricolors el curs passat tot i que, casualment, Eudald no s'hi va enfrontar ni en el partit a la Nova Creu Alta ni a l'Estadi Nacional.

#SomTricolors