Estrena amb victòria tricolor

El FC Andorra es va estrenar amb victòria en el primer amistós de pretemporada. Els homes de Nacho Castro van guanyar per 0-1 al CE Sabadell, en un partit disputat a les instal·lacions RoyalVerd a la Vall d'en Bas.

El partit va començar amb domini local, on els arlequinats es feien amb el control de la pilota. Tot i així, la primer ocasió va ser de David Martín. L'extrem segovià amb una desmarcada per banda esquerra, es va quedar sol davant del porter arlequinat, però el seu xut el va rebutjar a córner Fuoli. Passat els minuts, la veu cantant la portava el Sabadell, però els tricolors controlaven les internades dels extrems i les arribades d'Aaron Rey a l'àrea andorrana.

En un partit marcat per la calor i el desgast propi del primer partit de pretemporada després de mesos d'inactivitat, els dos equips van arribar al descans amb taules al marcador.

A la represa, l'FC Andorra va fer una passa endavant. Entraven des de la banqueta Iñaki León (jugador provinent del Draft 2020 que debutava amb el FC Andorra), Bover, Raúl Feher, Victor Casadesús, Iker, Izan, i els nous fitxatges David Ballarín, Serrano i Marc Pedraza.

El control en el joc tricolor va provocar les primeres ocasions de la segona meitat. Al minut 65 una pilota morta a l'àrea arlequinada l'aprofitava Iker per fer un xut de tisora que Fuoli rebutjava sota pals. En la caiguda, Iker rebia un cop al cap que el faria marxar minuts més tard per precaució.

Al minut 79, va arribar l'únic gol del partit, de la mà d'Izan Fernández. Una bona jugada de Victor Casadesús, deixava Izan dins de l'àrea perquè definís al fons de la xarxa. El jugador andorrà, fet a la pedrera tricolor, va anotar el seu primer gol amb el primer equip del FC Andorra.

Ja als darrers minuts, el CE Sabadell va tenir l'empat a peus d'Aaron Rey, però el seu xut va ser rebutjat per Bañuz sota pals. Tot i que el rebot va caure davant Lamela, el jove davanter arlequinat no va encertar de cara a porteria, tancant el marcador així amb la victòria tricolor.

#ParauladeMister

Les declaracions del tècnic del FC Andorra, Nacho Castro, després de la victòria 0-1 contra el CE Sabadell.

PROPER PARTIT

Els tricolors disputaran aquest dissabte el primer partit de la pretemporada a Prada de Moles. Serà a les 17h contra el CF Martorell, en un partit que serà a porta tancada per les mesures contra el COVID-19.