CA
Primer Equip

Estrena amb victòria contra el Leganés

Bona estrena de l’Andorra en aquesta temporada històrica. En el primer amistós de la pretemporada 22/23, els tricolors s’han imposat a un rival de la lliga, el Leganés, amb un gol en cada meitat. Els d’Eder Sarabia han deixat molt bones sensacions en un duel que ha servit per veure l’estrena dels nous fitxatges Raúl Lizoain, Diego Alende i Pampín, Berto i dels juvenils Bomba i Luka.

Els tricolors han començat amb el peu dret el primer partit de pretemporada ja que no han trigat ni cinc minuts en avançar-se en el marcador. Pau ha fet una gran jugada per la banda dreta i, després de combinar amb David Martín, ha posat una centrada al cap de Carlos Martínez per a què el ‘10’ inaugurés el marcador. A part del gol, els tricolors s’han fet amb el control de la pilota i han aconseguit que, en el primer quart d’hora, el Leganés jugués al ritme que volia l'Andorra. Ha estat en aquest tram de domini quan Carlos ha tornat a fregar el gol amb una preciosa vaselina que ha sortit lleugerament desviada (13’).

A partir d’aquí, els madrilenys han aconseguit traslladar una mica més sovint el joc a camp rival i el duel s’ha igualat. D’ocasions fins al descans també n’hi ha hagut una per a cada equip, tot i que no gaire perilloses. Al 24’, Qasmi ha xutat a les mans de Nico Ratti i, abans del 45’, un xut de Marc Fernández ha sortit lleugerament desviat.

Al descans, com és lògic, Eder Sarabia ha substituït tot l’equip –també ho ha Imanol Idiakez, que només ha fet repetir un jugador–, però el partit tampoc ha canviat gaire. Sí que és cert que els pepineros han aconseguit que el joc passés més a prop de la porteria de Raúl Lizoain que no pas la seva, però els tricolors feien córrer el seu rival cap enrere cada cop que trobaven entre línies a Iván Gil o Rubén Bover. Fins que en una jugada aïllada, Alti ha rebut a banda, ha encarat el seu defensa fins que ha trobat la passada enrere per a Manu Nieto. Des de la frontal, el davanter no ha perdonat i ha fet el 0-2 amb un xut ajustat (69’).

I deu minuts després, Manu Nieto ha estat a punt d’ampliar encara més l’avantatge en una pilota que ha recuperat al mig del camp. El davanter ha marxat per velocitat del seu oponent, que només l’ha pogut aturar amb falta dins l’àrea. El penal, llençat pel mateix Nieto, però, l’ha aturat Dani Jiménez i, en el rebuig, l’atacant tricolor tampoc ha encertat per trobar porteria.