Skip to main content
CA
Primer Equip

Enlloc com a casa

Prèvia vs Castellón

Superada la maratoniana setmana fora de casa, amb dos partits inclosos, l'Andorra buscarà tornar al camí del triomf en el confort de l'Estadi Nacional. I és que a falta just ara de deu partits per acabar la lliga i amb tot obert en la lluita en la zona noble de la taula, els tricolors tenen per davant un altre partit clau davant un rival directe, el Castellón.

Un triomf reforçaria les conviccions d'un equip que té entre cella i cella lluitar pels objectius més ambiciosos en aquest tram final de curs, però per fer-ho haurà de superar un equip cridat també a lluitar per les posicions capdavanteres: "[El Castellón] és un equip preparat per pujar i que entenc que vindrà a per totes a per la victòria. Veurem si som capaços de neutralitzar la seva força i fer el nostre joc", deia en la prèvia Eder Sarabia, que explicava que després dels dos darrers partits, l'equip ha fet "moltes reflexions i anàlisis" i té "les idees molt clares i reforçades".

Per poder desenvolupar aquesta idea de joc, Sarabia, però, té molt clar que el seu equip s'haurà d'adaptar a diferents circumstàncies davant un conjunt castellonenc que es troba bé en diversos contextos: "Tenen molt bons jugadors i capacitat per manejar diferents registres. De fet, ahir el seu entrenador ja comentava que ens podien plantejar diferents opcions de partit, així que nosaltres hem d'estar preparats per qualsevol cosa i estar a un bon nivell si volem guanyar".

Per al duel, Sarabia només comptarà amb la baixa de Dani Morer, que compleix cicle d'amonestacions.

#SomTricolors