Skip to main content
CA
Primer Equip

En la zona de confort

L'Andorra segueix invicte a l'Estadi Nacional, on només ha deixat escapar dos punts, i serà en aquest escenari on buscarà tornar al camí de la victòria contra el Cornellà (17 h). Serà el primer de dos partits seguits a casa en sis dies i una bona oportunitat per encadenar dues victòries consecutives per primer cop aquest curs.

Primer, però, l'equip està totalment centrat en el duel contra el Cornellà, que arriba en un bon moment després de sumar tres triomfs en les darreres quatre jornades. I és que no està tenint sort l'Andorra en aquest inici de curs, enfrontant-se quasi sempre a rivals en bona dinàmica de resultats. "Tenim ganes de fer un bon partit a casa on estem sent molt forts i sòlids. Intentarem donar continuïtat tot allò que estem fent bé i afinar en les coses que tenim marge de millora. Si creixem per allà, aconseguirem més victòries i punts per estar allà on ens mereixem", deia en la prèvia el tècnic Eder Sarabia, que espera un Cornellà "molt sòlid i en una bona dinàmica".

"Son un equip amb les idees molt clares, fort a pilota aturada i amb molta capacitat defensiva però que després té jugadors amb molt desequilibri i gol", explicava Sarabia, que finalment es podrà asseure a la banqueta però no podrà comptar amb les lesionats Guti i Héctor Hevel i el sancionat Eudald.

#SomTricolors