CA
Base

Empat del Filial per seguir sumant

El Filial va sumar una nova jornada puntuant després del treballat punt aconseguit al camp de la Vilanovenca. En un terreny de joc on era difícil combinar pel terra, l'Andorra B es va saber adaptar a un matx on la pilota va passar poc pel mig del camp i va aconseguir un empat que hauria pogut convertir-se en triomf amb una mica més d'encert en la definició final o si alguna de les controvertides decisions arbitrals hagués caigut al seu favor.

Als d'Àlex Rodríguez els hi va costar ben bé 20 minuts adaptar-se a les particularitats del duel i això ho va aprofitar el conjunt del Pla d'Urgell per amenaçar amb dues clares ocasions. Al 15', el davanter local es va plantar sol davant Àngel, que va evitar el gol amb una gran aturada... i cinc minuts després, va ser un defensa tricolor qui va desviar la pilota sota pals. A poc a poc, el Filial es va anar assentant sobre el terreny de joc i, amb un Tiago molt actiu, va tenir les seves opcions d'obrir la llauna. De fet, l'atacant tricolor, que es va entendre molt bé amb el debutant Francisco, va tenir fins a tres oportunitats clares, però entre el porter i la falta de punteria el marcador va seguir igual.

Però la jugada més polèmica i que hauria pogut canviar el desenvolupament del matx va arribar a la mitja hora de joc quan un defensa va salvar amb les mans el gol de Francisco, però l'àrbitre no en va voler saber res. Així es va arribar al descans i, a la represa, tot va seguir més o menys igual. Miki, en una jugada d'estratègia, va rematar fregant el travesser, mentre que la Vilanovenca va replicar en una altra ocasió clara després d'un servei de cantonada. Però al minut 72', en una falta llunyana penjada a l'àrea, va arribar l'1-0 local que ho va trastocar tot.

Aleshores, l'Andorra B va situar dos davanters i va anar a per totes a buscar l'empat. En una passada llarga, Marc Aranyó va pentinar i el xut de Tiago va tornar a topar contra el cos del porter. Però en una jugada molt similiar al minut 78, Tiago aquest cop sí que va encertar i va fer l'1-1. Tot i l'empat, els tricolors no es van aturar aquí i encara abans del final, Marc Aranyó es va plantar sol davant del porter i, abans d'entrar a l'àrea, aquest el va fer anar al terra evitant el que semblava un gol cantat.