Skip to main content
CA
Abonats

Empat del FC Andorra a Mollerussa

Partit molt disputat que acabava amb empat a zero. El FC Andorra s'enfrontava al CFJ Mollerussa, un rival directe que no va posar les coses fàcils als tricolors.

Partit molt disputat que acabava amb empat a zero. El FC Andorra s'enfrontava al CFJ Mollerussa, un rival directe que no va posar les coses fàcils als tricolors. Tal com s'esperava, el Municipal estava ple i l'afició local no va deixar de fer soroll.

En la primera meitat el domini va ser per al FC Andorra, tot i que la manca de profunditat no els permetia generar ocasions clares de gol. Els locals, amb un joc més directe i aprofitant les errades del tricolors, generaven perill.

S'iniciava la segona part i Betriu al minut 57 va haver de ser substituït després de rebre un fort cop. Al tram final del matx, una jugada combinada entre Fede i Cervós esdevenia l'oportunitat més clara per obrir el marcador però la sort no va somriure, la pilota s'estavellava al pal. El Mollerussa, molt atent, replicava amb un contraatac que acabava amb un 1 contra 1 però, Nico Ratti, amb una aturada espectacular feia possible sumar un punt a domicili.