CA
Primer Equip

Empat a tocar de la remuntada

El FC Andorra aconsegueix empatar un marcador advers i es queda amb la mel als llavis (2-2).

El partit ha començat amb la igualtat previsible. El FC Andorra volia la pilota però els homes de José Aurelio Gay no anaven a posar-ho fàcil. Ja al minut cinc Svenson apareixia per banda dreta per centrar al punt de penal, però la pilota la rebutjava Marc Pedraza, novament titular al central fent parella amb Mike Gaffoor. Cinc minuts més tard, arribava la resposta tricolor. Gran passada de Martí Riverola a l’esquena dels centrals que aprofitava Carlos Martínez per fer una voleia que obligava a lluir-se a Fortuño.

No obstant això, la resposta blanc-i-blava era més contundent. Centrada per banda esquerra de Becerra que rematava Svenson al fons de la xarxa, fent el gol que obria la llauna pel conjunt visitant. Després del gol perico, els andorrans han buscat la possessió i el control del partit per retrobar-se amb el seu joc. Fruit d’aquesta insistència, arribava una bona ocasió per banda esquerra, on Martí Vilà centrava a la frontal pel xut de Loureiro, que sortia fregant la porteria de Fortuño. Amb aquesta ocasió el partit arribava al descans.

A la represa, les ocasions succeïen des de l’inici. Al primer minut de joc, una arribada per banda esquerra de l’Espanyol B acabava amb un xut de Svenson dins de l’àrea petita que posava el segon en el marcador. Lluny de fer-se petits, els andorrans s’han esperonat i ràpidament han empatat el marcador amb un gol de Hevel, que acabava de sortir des de la banqueta. L’holandès aprofitava una errada defensiva per encarar a Fortuño, retallar la sortida del porter blanc-i-blau i fer pujar el primer gol tricolor al marcador. A punt d’arribar a l’hora de joc, Hevel feia l’empat a l'electrònic. Rubén Bover, amb una gran jugada a la frontal, regatejava dos jugadors i feia la passada de la mort al punt de penal on arribava Héctor Hevel per fer el seu segon gol i posar les taules al marcador. Un lluminós que ja no canviaria tot i la insistència tricolor. Al darrer minut de partit, una gran jugada dels andorrans la finalitzava Carlos Martínez amb una xilena que anava al pal. Una ocasió que tancava un partit on els andorrans es mereixien el tercer gol i la victòria, però que sumava el seu segon punt a la lliga.

Paraula del Mister

Valoració del tècnic tricolor Nacho Castro, després de l'empat a Prada de Moles contra el filial blanc-i-blau.

Zona Mixta

Declaracions del golejador tricolor, Héctor Hevel, després d'anotar dos gols en l'empat contra l'Espanyol B.