Skip to main content
CA
Primer Equip

El Tenerife, per tancar la primera volta

Ha passat volant, però amb el partit d'aquest divendres l'Andorra tancarà la primera volta de la seva temporada de debut a LaLiga SmartBank. Una meitat del trajecte que ha deixat al conjunt tricolor unes sensacions immillorables, però també el desig i l'objectiu de seguir creixent i mirant endavant. De moment, passi el que passi, els d'Eder Sarabia arribaran a l'equador de la competició més a prop de la zona de promoció que no pas de la de descens.

El rival

Abans de tancar la primera volta, l'Andorra se les veurà amb el Tenerife, l'únic equip que encara no ha posat a prova el bon saber fer dels tricolors. Fins al moment, menys al Molinón contra l'Sporting, els del Principat han plantat cara i han jugat de tu a tu contra tots els rivals –hagin tingut després més o menys sort amb el resultat final–, i amb els canaris no hauria de ser diferent. Els d'Eder Sarabia saben, però, que hauran d'estar molt atents davant un altre d'aquells rivals de la categoria que, ja només per nom i per història, imposen.

Parlant de present, però, els tinerfenys es troben en quinzena posició, tot i que només quatre punts per sota de l'Andorra (24) en una mostra més de la igualtat existent en aquesta competició. I és que el conjunt entrenat per Lluís Miquel Ramis ha viscut una primera volta irregular, però arriba al partit de demà després de dues jornades consecutives sumant; en la darrera, vencia 0-2 al camp del filial del Villarreal però se li va acabar escapant el triomf.

#ParauladeMister

“El Tenerife té unes altres característiques [que el Leganés], però també estem preparats per si ens venen a pressionar a dalt. En moments determinats crec que replegarà més del que ho va fer el Leganés, però amb el seu davanter referència tenen la capacitat de jugar molt més directe i això ho haurem de controlar”

“És un molt bon equip amb molt bones individualitats, jugadors de molt bon nivell, que estan en un gran moment després del cop contra el Las Palmas. L’han sabut assimilar bé i estan en un bon moment... un dia més haurem d’estar a un gran nivell per aconseguir una victòria que mereixem”

“No hem de tenir ni ansietat ni psicosi perquè quan arribes tant i no marques sembla que pensar-hi et pot acostar més al problema que no a la solució. Hem de reforçar tot el que fem bé per trobar les ocasions. Cada cop entenem millor i tenim més alternatives en les situacions als últims metres”.

La convocatòria

El màxim golejador tricolor, Sinan Bakis, serà baixa per al darrer partit de lliga de l'any després de veure la cinquena targeta groga contra el Leganés. A part del davanter, Petxa i Morer segueixen amb el seu procés de recuperació.

#SomTricolors