Skip to main content
CA
Primer Equip

El rival més en forma

Prèvia Madrid vs Castilla

No hi ha equip en millor moment de forma que el Real Madrid Castilla en aquest darrer mes de competició. Així de majúscul és el repte que tindrà l'Andorra al davant aquest divendres: els tricolors hauran d'intentar imposar més que mai la seva superioritat i bones sensacions jugant a casa per superar un rival que s'ha situat, de ple, en la lluita per entrar a la promoció d'ascens.

Al tècnic Eder Sarabia, però, no li sorprèn el bon moment del conjunt madridista: "Ja vaig dir que era un equip que estaria a dalt segur: té una de les millors plantilles de la categoria, individualitats en totes les posicions... És el filial del Madrid i, per tant, tenen alguns dels millors jugadors del mon en aquesta edat", reflexionava el preparador tricolor, que també es va mostrar satisfet del moment de forma del seu equip: "Nosaltres també estem molt bé i també tenim les coses molt clares. Hem analitzat el partit i d'anada i el que estan fent últimament, que és diferent, i estem preparats per qualsevol de les seves diferents versions".

En la batalla tàctica, per apropar-se a la victòria serà important que els tricolors puguin imposar el seu joc, tot i que Sarabia no es fia d'un conjunt blanc molt polifacètic i que ja va deixar clar a l'anada que se sent còmode en diferents contextos: "Ells ja van demostrar que sense tenir la pilota tenen capacitat de fer mal. Segurament guanyarà qui aconsegueixi fer que passin més coses de les que ell vol. Sense la pilota el Madrid també juga bé, així que quan la tinguem haurem de tenir criteri i preparar bé la defensa".

Per aquest partit, Sarabia podrà tenir a la seva disposició amb tots els jugadors de la plantilla.

#SomTricolors