Skip to main content
CA
Primer Equip

El rival en xifres: San Fernando

Divendres ens visita el San Fernando, l'equip de la ciutat de Camarón de la Isla, en un duel avançat a última hora. Al conjunt gadità hi tenim un vell conegut de l'afició com és el tècnic Nacho Castro, però com està passant sovint aquest curs, l'enfrontament entre tots dos equips no té precedents al llarg de la història. Així, en una temporada on gairebé tot és nou, res millor que conèixer els nostres rivals a través de les xifres.

8 punts, de fet tots els que té, ha aconseguit el San Fernando en les darreres cinc jornades. Els andalusos van començar amb dues derrotes la temporada, però des d'aleshores sembla que l'equip ha començat a rutllar amb dues victòries, dos empats i només una derrota en els darrers partits.

1 vegada s'ha quedat només sense marcar el conjunt de Nacho Castro, que fins i tot va anotar dos gols en la darrera derrota contra el filial del Sevilla. Amb 9 dianes és un dels equips més golejadors de la categoria: del sisè classificat cap avall, cap equip n'ha marcat més que els andalusos –l'Andorra així com tres equips més, l'igualen també amb 9–

13 dianes ha encaixat el conjunt gadità, el segon que més n'ha rebut del grup. El que està clar és que els seus partits son oberts i s'hi veuen molts gols: només els partits en què hi és present l'Algeciras s'hi veu més producció golejadora.

1 enfrontament va jugar Juanmi Callejón, un dels homes més importants en l'esquema de Nacho Castro, a 1a divisió amb el Mallorca. Callejón, germà besssó del jugador de la Fiorentina Jose Callejón, té una dilatada trajectòria a 2a amb 88 duels jugats entre el Madrid Castilla, l’Albacete, el Córdova i l’Hércules. També té experiencia a la máxima divisió de Grècia, Bolívia i Aràbia Saudí.

14 partits va dirigir Nacho Castro a l’Andorra, 13 de lliga i un de copa del rei contra el Burgos. Va arribar a finals de febrer dues jornades abans que la competició quedés interrompuda per la pandèmia i el seu últim partit va ser a casa contra l’aleshores Llagostera

2010. Estadio Iberoamericano 2010. És el camp on juga els seus partits el San Fernando. Tot i el nom, l'estadi, també conegut com a Bahía Sur, no va ser construït el 2010, sinó el 1992, però batejat així després del Campionats Iberoamericans d'atletisme de 2010.

#SomTricolors