Skip to main content
CA
Primer Equip

El més amunt possible

Queden dos partits i els resultats d’aquestes dues jornades no canviaran la valoració de la temporada de l’Andorra, que ja fa un parell de setmanes que té tota la feina feta. Però en la primera temporada al futbol professional, els tricolors tenen l’opció d’acabar l’any entre els deu primer classificats i, fins i tot, aspiren a una setena opció que faria goig mirant-ho en perspectiva.

El rival

El Leganés, com també el Villarreal B la setmana que ve, també té la salvació a la butxaca i cap opció de lluitar per entrar a la zona d’ascens. Els madrilenys van certificar la permanència la setmana passada amb una contundent victòria al camp del Burgos (0-3) per culminar un bon tram final de curs. Des de la destitució d’Idiakez –després de la pitjor ratxa del conjunt pepinero amb cinc derrotes seguides i vuit partits sense guanyar– i l’arribada de Carlos Martínez, el Leganés ha sumat quatre victòries en sis partits per evitar patiments innecessaris.

#ParauladeMíster

“Per a nosaltres anar a Leganés és un premi. És un partidàs. Sembla que hem normalitzat ja estar jugant a segona... tenim 55 punts i no sé si ho estem valorant del tot, però per tots nosaltres afrontar un partit com aquest contra un equip que no fa gaire estava a primera divisió és una passada”.

“L’altre dia vam demostrar que l’equip està bé i que estem entrenant bé. Ja només queden quatre entrenaments i dos partits i això ja no tornarà... El que hem aconseguit quedarà per sempre i ara toca gaudir-ho, acabar de competir i fer un gran partit perquè volem acabar amb bon sabor de boca”

“Son un equip que ja es va salvar definitivament la setmana passada fent un gran partit a Burgos i, com sempre diem, hi ha dues opcions: que es relaxin i perdin aquell punt competitiu o, per altra banda, que estiguin tranquils, es deixin anar i treguin la seva millor versió. A priori eren una plantilla per estar a dalt i al mercat d’hivern va ser un dels equip que més i millor es van reforçar”.

La convocatòria

Iván Gil se suma a les baixes de Martí Vilà i Sinan Bakis, mentre que Eder recupera Adri Altimira un cop complerta la seva sanció.

#SomTricolors