Skip to main content
CA
Primer Equip

El Linares, per començar

S'ha acabat el bròquil. Comença l'hora de la veritat. Després d'una pretemporada dura i exigent però que ha deixat prou bones sensacions als homes d'Eder Sarabia, el diumenge (21.30 h, Estadi Nacional) comença la competició oficial. I ho farà amb la visita del Linares, un rival desconegut que visitarà per primera vegada el país i que suposarà la primera pedra de toc del nou projecte del conjunt tricolor.

L'Andorra arriba al duel després d'una llarga preparació que va començar el 8 de juliol. Des d'aleshores ençà, els tricolors han disputat nou partits amistosos amb uns números força positius: cinc victòries, un empat i tres derrotes. Les xifres de la pretemporada, però, serveixen de ben poc perquè el que compta és el que passarà a partir d'ara. Les sensacions, això sí, son positives: “Estic molt content amb els jugadors que hem incorporat i sobretot amb les dinàmiques que s’estan creant dins del grup”, explicava el tècnic Eder Sarabia en la prèvia, convençut de les possibilitats de l'equip.

Per al duel de diumenge, a més, el míster podrà comptar amb tots els jugadors ja que les lesions han respectat l'equip en aquesta pretemporada, tret dels tres futbolistes que arrosseguen sancions de la temporada passada: Martí Vilà, Àlex Pastor i Marc Aguado.

Per la seva banda, el Linares arriba a aquest debut de lliga també amb força bones sensacions en aquesta pretemporada, demostrant la solidesa defensiva que els va dur el curs passat a jugar la promoció d'ascens a 2a divisió. Tot i això, l'equip està d'allò més renovat, després de les 15 incorporacions que ha fet el conjunt andalús aquest estiu. "Son un equip rocós en defensa, que ataca bé per fora i que acumula molta gent a les zones de remat", resumia Sarabia sobre el primer rival dels tricolors en la lliga.

#SomTricolors